Academic House

Utbildning och utveckling med effekt

I början av 2000-talet såg en liten projektbyrå med en ny idé dagens ljus för första gången. Vi som var med hade visionen att kombinera utvecklingsprojekt med den absolut bästa kompetensen som gick att få tag i. Genom riktade konsult- och utbildningsinsatser ville vi få även de trassligaste projekten att nå sina mål. De flesta vi mötte, skakade bekymrat på huvudet och talade om det tokiga i att starta konsultverksamhet i kölvattnet på dotcom-bubblor och börsnedgångar. Idag, drygt tio år senare, vet vi att vi tänkte rätt.

Sedan de första stapplande stegen har vi arbetat med ett stort antal stora som små projekt. Längs vägen har vi mött många intressanta människor och tillsammans med dem diskuterat och förverkligat spännande idéer.

Men inte endast projektledare behöver utveckla sig. Vi breddade därför vårt utbud och startade utbildningar även i ledarskap, kommunikation och affärsmannaskap. Fortfarande är det resultatet som är i fokus. I alla utbildningar genomför vi analyser och ställer frågor i förväg för att ha möjlighet att stödja förkunskaper, behov och mål. Vi följer också upp förväntningar och vidareutveckling efter en insats.

Våra konsulter och utbildare är några av landets främsta pedagoger och experter inom sina respektive områden. Deras uppgift är att ge dig den träning och den kunskap som behövs för att du ska nå dina mål.

Vill du veta mer om utbildning och stöd som ger effekt så är du varmt välkommen att ringa mig eller någon av våra rådgivare på 08-55 11 21 00. Du kan också fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig.

Väl mött på en inspirerande utbildning, workshop eller seminarium!

Karl Fernström, VD

 

 

Karl Fernström

08-55 11 21 00
Kontakta oss
Hitta till ossProjektprogrammet

Medverka på en projektledningsutbildning som ger dig verktyg för lyckade resultat. Du ges praktisk träning och metoder för att leda och arbeta i projekt som når sina mål.


Referenser

"Alla konstruktiva förslag och tips. Precis vad jag behövde!"
Sara Gustafson, PEAB Sverige AB


Fri minikurs

För att förstärka effekten så bjuder vi alla deltagare i vårt öppna program på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt eller förverkliga idéer och lösningar är ofta en utmaning. Tillsammans med våra konsulter och kursledare så får du verktyg för att nå dina mål!


Utveckla dig i:

Praktisk kommunikation

25-26 mar

Praktisk projektledning

25-26 mar

Projektledning fortsättning

27-28 mar

Effektiv försäljning

1-2 apr

Kommunikativt ledarskap

3-4 apr

Ledarskap för projektledare

9-10 apr


Är ni flera personer?

Har du kollegor som har behov av en ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga paket.


Person- och Grupprofil

Utveckla din grupp och förstärk er kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du förutsättningar för bättre samarbeten.


Mer än en ny pärm i hyllan

Alla utbildningar i det öppna programmet innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet