Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Distansutbildningar i ledarskap, projekt och kommunikation


Distansutbildning och Tillämpningskurser

Har du inte möjlighet att närvara på plats i en utbildning? Inga problem, vi erbjuder i dagsläget tre olika sätt att medverka i våra utbildningar på distans. Inom kort erbjuder vi även ett fjärde sätt för dig som vill ha en flexibel kalender för din utbildning i ledarskap, projekt eller kommunikation.

 

 

Academic House Distans

Med Academic House Distans så medverkar du vid ett av våra ordinarie kurstillfällen men gör det via dator från din arbetsplats eller hemifrån. Dina kurskollegor finns i kurslokalen eller medverkar även de på distans.

Distansutbildning

 

 

Onlineutbildning

Academic House Online

I Academic House Online medverkar du och alla övriga kursdeltagare på distans från era arbeten eller hemifrån. Du får samma utbildning som i ett ordinarie tillfälle och får bra möjligheter till diskussion, träning och övningar tillsammans med dina kurskollegor.

 

 

Tillämpning med Blended learning

Efter en Academic House Distans-, Academic House Online- eller en ordinarie klassrumsutbildning så kan du förlänga din kurs med en tillämpningsdel med Blended Learning. Under 6 månader får du träning i din vardag och stöd i att komma igång med nyvunna kunskaper, metoder och verktyg i ditt arbete.

Blended learning

 

 

e-learning

E-learning (kommer inom kort)

Med e-learning kan du medverka i en utbildning vid en tid och på en plats som du själv bestämmer. Våra e-learningkurser är korta och avgränsade inom specifika områden för att de ska vara enkla att komma igång med för att du snabbt ska kunna få konkret nytta av innehållet.

Projektprogrammet


Skaffa dig verktyg för att driva framgångsrika projekt. Projektprogrammet ger dig praktisk träning och metoder för att leda projekt som når uppsatta mål.

 

 

 

Minikurs på köpet


För att förstärka effekten av din utbildning så bjuder vi dig som går en öppen kurs på ett extra träningstillfälle.

 

 

 

Börja din utbildning direkt


Nu kan du börja direkt när du anmäler dig. I alla öppna kurser ingår en förberedande uppstartsdel som hjälper dig att få större nytta av din kurs.

 

 

 

Närmaste kursstarter:


Konflikthantering 2 jun
Ledarskap för projektledare 7-8 jun
Personlig effektivitet 9 jun
Förhandlingsteknik 14-15 jun
Praktisk projektledning 27-28 jun
Projektprogrammet 27 jun
Praktisk projektledning 29-30 aug
Extended DISC Certifiering 1-2 sep

 

 

 

Är ni flera personer?


Har dina kollegor också behov av ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Titta då närmare på våra förmånliga kurspaket.

 

 

 

Distansutbildning


Vill du medverka på kursen på distans? Inga problem, i många av våra utbildningar kan du delta online på samma sätt som om du var på plats på riktigt.

 

 

 

Referenser


"Bra och tydlig information, engagerad samt inspirerande utbildare, bra övningar - aha upplevelser."
Helene Öst, STIM

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet