Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Utbildning hos Academic House

När du går en utbildning hos oss så vill vi att du ska ha största möjliga nytta av din insats. I din kurs ingår därför fyra olika steg och du har även möjlighet att välja till ett femte. Utöver dina utbildningsdagar så får du i alla öppna kurser en uppstartsdel, uppföljning och ett extra träningstillfälle. Du kan även välja till en digital tillämpningsdel efter kursen som tillval.

 

 

1. Uppstartsdel med förberedande frågor

Redan när du bokar din plats så får du en inbjudan till uppstartsdelen av din kurs. Denna genomför du online i lärplattformen Academic House Learn vid tid och plats som passar dig. Du kan med andra ord påbörja din utbildning direkt när du bokar.

I uppstartsdelen får du verktyg för att dra nytta av dina nya kunskaper efter kursen. I denna del får du även svara på några frågor som hjälper oss att anpassa utbildningen efter dina förutsättningar.

uppstartsdel i din utbildning

 

 

 

2. Kursdagar

Tillsammans med övriga kursdeltagare får du kunskap, diskussion, övning och erfarenhetsutbyte med stöd från din kursledare. Dagarna är praktiskt inriktade och har som målsättning att du ska ha konkreta saker att arbeta med direkt när du kommer tillbaka från din utbildning.

För dig som går ett av våra utbildningsprogram ingår även en Extended DISC personprofil som ger dig ytterligare stöd i ditt fortsatta arbete.

kursdagar

 

 

3. Uppföljning och material

En tid efter dina kursdagar så återkommer vi och följer upp kursen för att se hur du har haft möjlighet att använda dina nya kunskaper. Du får reflektera över kursens innehåll och se hur du på bästa sätt kan dra nytta av den.

Efter kursen så har du även tillgång till ditt personliga konto i Academic House Learn där du kan hämta dokumentation och eventuella mallar och checklistor som hör till kursen.

uppföljning av din utbildning

 

 

 

4. Valfri minikurs

För att ge dig ytterligare möjlighet till utveckling så bjuder vi på en kostnadsfri plats på en minikurs till alla deltagare i våra öppna utbildningar. Minikursen ger dig möjlighet att fördjupa dig i ett ämne och få ännu ett träningstillfälle.

valfri minikurs

 

 

5. Tillämpningsdel (möjligt tillval)

För flera av våra kurser så har du också möjlighet att välja till en digital tillämpningsdel.

Denna ger dig stöd för att implementera dina nya kunskaper på din arbetsplats. Under en period efter dina utbildningsdagar får du repetition, påminnelser och uppgifter att genomföra i den digitala lärplattformen Academic House Learn.

effekt i din utbildning

 

 

 

 

Minikurs ingår


För att få ännu mer effekt av din utbildning så bjuder vi dig på en valfri extra halvdags minikurs i ledarskap, kommunikation, projekt eller affärsmannaskap.

 

 

 

Närmaste kursstarter


Praktisk projektledning 29-30 aug
Projektprogrammet 29 aug
Projektledning 1+2 29 aug
Presentationsteknik 11-12 sep
Chef- och Ledarprogrammet 16 sep
Ledarskap - Ny som chef 16-17 sep
Förändringsledning 18-19 sep
Personlig effektivitet 19 sep

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet