Academic House utbildningar
"Vill just nu bara få gå till jobbet
och omsätta allt i mitt eget projekt. Stort tack!"
LÄS RECENSIONER
Academic House

Utbildningsprogram i ledarskap, försäljning och projektledning


Utbildningsprogram

 

Vill du ha en utbildning som ger dig både bredd och djup inom ledarskap eller projektledning? Du kan då gå Academic House Ledarskapsprogram eller Projektprogram. Programmen ger dig en stabil grund för din fortsatta karriär och resulterar i någon av nedanstående diplom.

Projektprogrammet | Ledarprogrammet

 

 

Projektprogrammet

Genom Projektprogrammet får du värdefulla metoder, mallar och tillvägagångsätt i din roll som projektledare. Utbildningsprogrammet ger dig kraftfulla verktyg för att leda, kommunicera och driva dina projekt med framgång.

I utbildningen får du arbeta med både praktisk projektledning med mallar, struktur och projektverktyg samt utveckla ditt ledarskap för att få med dig team och intressenter.

Projektprogrammet innehåller etapperna

 

 

Chef- och Ledarprogrammet

Chef- och Ledarskapsprogrammet är ett utbildningsprogram som ger dig verktygen för att bli en uppskattad, effektiv och framgångsrik ledare. Du får en chans att utveckla och arbeta praktiskt med ditt ledar- och chefskap på ett antal områden, både ledarskapsgrunder och fördjupning.

Chef- och ledarskapsprogrammet innehåller etapperna


 

 

 

 

Minikurs ingår


För att få ännu mer effekt av din utbildning så bjuder vi dig på en valfri extra halvdags minikurs i ledarskap, kommunikation, projekt eller affärsmannaskap.

 

 

 

Kurser i närtid


Strategisk försäljning 28-29 maj
Ledarskap - Ny som chef 29-30 maj
Praktisk projektledning 3-4 jun
Extended DISC Certifiering 4-5 jun
Praktisk projektledning 24-25 jun
Praktisk projektledning 29-30 aug
Presentationsteknik 11-12 sep
Ledarskap - Ny som chef 16-17 sep

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet