Kommunikationsutbildning

Kommunikationsutbildning som ger dig träning och viktiga kunskaper för att skapa en effektiv kommunikation. Utbildning för chefer, ledare och medarbetare som lägger en värdefull grund för tydligare samarbeten, mindre konflikter och bättre resultat. Alla öppna kurser går även att genomföra i anpassad form.

Aktuella kommunikationsutbildningar Nästa kurs
Argumentationsteknik 26 okt Mer info
Extended DISC certifiering 18-19 okt Mer info
Förhandlingsteknik 10-11 okt Mer info
Ledarskap 2 - Kommunikativt ledarskap 18-19 sep Mer info
Praktisk kommunikation 27-28 sep Mer info
Presentationsteknik 20-21 sep Mer info
Projekt 3 - Ledarskap för projektledareProjekt 3 - Ledarskap 17-18 okt Mer info


Aktuella minikurser i kommunikation Datum
Positiv påverkan 9 okt Mer info
Din hjärna på jobbet 13 okt Mer info
Konflikthantering 10 nov Mer info
Effektiva möten 17 nov Mer info
Kreativa workshops 20 nov Mer info
Feedback 15 dec Mer info

 

Förberedelse och uppföljning

Academic House kommunikationsutbildningar är praktiskt inriktade och alla kurser förbereds med ett antal frågor för att tydliggöra målsättningar, behov och önskad effekt. Förberedelsen ger oss även viktig information för att anpassa din kurs efter dina förutsättningar och önskemål. Några månader efter dina kursdagar följer vi upp ditt resultat för att se att du har kunnat dra nytta av dina nya kunskaper.Minikurs

För att förstärka effekten av din utbildning så får du en valfri minikurs på köpet (värde 3.450 kr). I en minikurs kan du välja att fördjupa dig eller att bredda dina kunskaper inom kommunikation eller det ämne som passar dig bäst. Vi varierar utbudet av minikurser efter vad som är aktuellt och efter vilka önskemål våra deltagare har. Alla Academic House minikurser kan även gås separat utan att ha närvarat vid en öppen kommunikationsutbildning.Din utbildningslokal

Din utbildning genomförs i våra moderna lokaler i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö med bekvämt gångavstånd från tåg, flygbussar och flygtåg. Läs mer om våra utbildningslokaler i Stockholm. I din kursbekräftelse får du exakt tid och plats för din utbildning.Anpassad eller företagsintern kommunikationsutbildning

Alla kommunikationsutbildningar går även utmärkt att genomföra i en anpassad form som företagsintern kurs över hela landet. Den anpassade formen skapar möjligheter att utgå från din organisations utmaningar, modeller och verktyg. Läs mer om Academic House anpassade kommunikationsutbildningar eller kontakta oss för mer information.


08-55 11 21 00
Kontakta oss
Projektprogrammet

Medverka i en projektledningsutbildning som ger dig praktiska och konkreta verktyg för att lyckas. Du får träning för att leda och arbeta med framgångsrika projekt.


Referenser

"Mycket trevlig kurs med en om möjligt ännu trevligare kursledare. Jag är MYCKET nöjd!"
Tomas Dahlin, Norma Group AB


Fri minikurs

För att förstärka effekten så bjuder vi alla deltagare i vårt öppna program på ett extra och valfritt träningstillfälle.


Förstärk dina resultat

Att införa nya arbetssätt eller förverkliga idéer och lösningar kan vara en utmaning. Tillsammans med vårt konsultstöd får du verktyg som säkerställer dina resultat!


Utveckla dig i:

Presentationsteknik

20-21 sep

Personlig effektivitet

26-27 sep

Praktisk kommunikation

27-28 sep

Praktisk projektledning

2-3 okt

Kommunikativt ledarskap

3-4 okt

Projektledning fortsättning

4-5 okt


Flera personer?

Har du kollegor som önskar en ledarskapsutbildning eller utbildning i projektledning, affärsmannaskap eller kommunikation? Se då närmare på våra förmånliga paket.


Person- och Grupprofil

Utveckla din grupp och förstärk er kommunikation. Genom en Extended DISC person- eller grupprofil skapar du förutsättningar för bättre samarbeten.


Mer än en ny pärm i hyllan

Alla utbildningar i det öppna programmet innehåller förberedelse, uppföljning, utbildningsdagar och ett extra valfritt träningstillfälle. Läs mer om hur du tillsammans med oss når dina mål.

Utbildningar |  Ledarskapsutbildning |  Projektledarutbildning |  Kommunikationsutbildning |  Chefsutbildning |  Säljutbildning |  Presentationsteknik |  Tipsbrevet